Nou assaig obert de l'artista cerverí Ferran Orobitg a Tàrrega

  • Lloc: Lloc: Sant Eloi (Pla del Dipòsit), Tàrrega (Accés pel Pg. de Simó Canet)
  • Data i hora: Des del 18/07/17 - 19.30 h
  • Organitzadors: FiraTàrrega
L’actor de Cervera Ferran Orobitg, membre de la companyia internacionalment reconeguda de teatre de carrer Fadunito, farà un nou assaig obert al públic aquest dimarts 18 de juliol. Es tracta del solo de teatre físic 'Limits', un espectacle que estrenarà a la pròxima edició de Firatàrrega i que s’emmarca dins del Programa de Suport a la Creació.

Amb la inclusió de 'Limits' en el programa, FiraTàrrega s’ha compromès amb un artista consolidat com és Orobitg, però que amb aquesta creació ha volgut experimentar fora de la seva zona de confort habitual. Amb el solo 'Limits', a més de trobar-se sol davant del públic, recerca i redescobreix les pròpies capacitats en noves disciplines.

L’obra és un espectacle de teatre físic multidisciplinari en el qual conflueixen gèneres com el circ, la manipulació d’objectes, el moviment, el teatre, la música i el clown. S’inspira en el conte 'L’elefant encadenat', de Jorge Bucay, plantejada com una metàfora dels marcs mentals que la societat s’autoimposa i que impedeixen créixer com a persones. Un al·legat contra la por, les opinions preconcebudes, les limitacions socials i culturals i les imposicions de qualsevol tipus. Una reivindicació de les capacitats i de les possibilitats de les persones.

'Ferran Orobitg es troba en ple procés de creació i gràcies a la seva llarga trajectòria i el reconeixement en el mercat internacional amb Fadunito, ha pogut fer diverses prèvies de l’espectacle en festivals fora de Catalunya, com el Physical Fest de Liverpool (Regne Unit) o l’Ana Desetnica de Ljubliana (Eslovènia).