Presentació de 'Infàmia/Desclassificats' de Pere Riera

  • Lloc: Avinguda de la Catedral de Barcelona, mòdul, 51-52
  • Data i hora: Des del 13/09/17 - 18 h
  • La Setmana del Llibre en Català se celebra del 8 al 17 de setembre a la Plaça de la Catedral de Barcelona i és un punt de trobada entre lectors, llibreries, editorials i revistes que editen en català. L'entrada és gratuïta.
  • Organitzadors: 35ena edició de la Setmana del Llibre en Català Institut del Teatre
L'Institut del Teatre participa a la 35ena edició de la Setmana del Llibre en Català, amb la presentació del llibre 'Infàmia / Desclassificats', de Pere Riera, la nova publicació de la col·lecció teatral Dramaticles, que coediten l'Institut del Teatre i l'editorial Comanegra.

L'acte comptarà amb la presència de l'autor Pere Riera, dramaturg i professor de l'Institut del Teatre a més d'Estel Solé, David Plana, Josep Maria Miró i Llàtzer Garcia, tots quatre autors també d'altres obres publicades a Dramaticles. Carles Batlle, dramaturg i cap de Serveis Culturals de l'Institut del Teatre, moderarà una taula rodona on els autors debatran sobre el teatre.

La col·lecció Dramaticles va nèixer el 2016 amb l'objectiu de fomentar la cultura de llegir teatre i donar a conèixer els autors clàssics i contemporanis. Els primers llibres que es van publicar van ser 'La pols', de Llàtzer Garcia; 'Animals de companyia', d'Estel Solé i 'Sis personatges en cerca d'autor,' de Luigi Pirandello. Posteriorment s'ha publicat 'Boira / La Travessia' de Lluïsa Cunillé i Josep Maria Miró, 'Els encantats' de David Plana, 'Vells temps + Cendres a les cendres' de Harold Pinter, i 'Antígona' de Jean Anouilh.

Tots els llibres es poden adquirir a la Llibreria de la Diputació de Barcelona, a l'editorial Comanegra i a les biblioteques de l'Institut del Teatre.