'Infàmia' i 'Desclassificats', dues obres de Pere Riera

  • Lloc: Avinguda de la Catedral (18 h), en el marc de la Setmana del Llibre en Català.
  • Data i hora: Des del 13/09/17 - 18 h
  • Organitzadors: Editorial Comanegra Col·lecció Dramacicles
Es tracta de dos textos sobre la vocació i la fragilitat humana: si en el primer l'autor proposa una reflexió sobre l'ofici d'actor i el paper del públic, en el segon tracta la qüestió del poder polític i l'ètica periodística.

La presentació comptarà amb la participació de Pere Riera i altres autors de la col·lecció, com David Plana (Els encantats, 2017), Estel Solé (Animals de companyia, 2016), Josep Maria Miró (La travessia, 2016) i Llàtzer Garcia (La pols, 2016), moderats per Carles Batlle.

Pere Riera (Canet de Mar, 1974) és un dels dramaturgs que ha irromput amb més força en l'escena catalana dels darrers anys. Presentem la seva última obra, Infàmia (Premi de la Crítica 2016), acompanyada de la primera que va escriure ara fa deu anys, Desclassificats.

Coincidint amb el bon moment de la dramatúrgia al nostre país i amb l’objectiu de reivindicar el text teatral com a gènere imprescindible per a la configuració d’una cultura literària, la col·lecció Dramaticles va néixer el 2016 i ha publicat obres contemporànies dels autors esmentats així com textos clàssics de Luigi Pirandello, Harold Pinter i Jean Anouilh. Properament, incorporarà al catàleg una antologia de dramatúrgia francesa contemporània i un volum amb dues obres de Cristina Clemente.