La migració arriba al Lliure amb ‘The Backway’

  • Lloc: Es podrà veure al llarg de tota la temporada als pòrtics del Lliure de Montjuïc i al vestíbul del Lliure de Gràcia.
  • Data i hora: Del 01/12/17 al 30/07/18 - En horari de funció. Inauguració, dia 1, 18 h
  • Organitzadors: Teatre Lliure
mb la voluntat d'interpel·lar el vianant per obrir nous camins de comprensió sobre la migració, el col·lectiu RUIDO Photo (organització no governamental per al desenvolupament dedicada a la sensibilització de problemàtiques socials) recobreix els pòrtics del Teatre Lliure de Montjuïc amb imatges sobre l'èxode migratori des de l'Àfrica subsahariana fins al Mediterrani.

The Backway és el títol d'una proposta expositiva que combina els retrats dels personatges amb les seves històries en àudio, escrites i enregistrades pel periodista Xavier Aldekoa -corresponsal a l'Àfrica especialitzat en els conflictes i temes socials del continent-.

Aquesta exposició forma part de la mostra de teatre inclusiu NOSaltres formada per 4 espectacles teatrals, 3 exposicions fotogràfiques, projeccions cinematogràfiques i xerrades en torn dels quatre eixos vertebrals que proposem en la programació: refugiats, discapacitats, diversitat sexual i sense sostre.