Montse Pérez (61) Actriu


L'actriu Montse Pérez, que havia format part de la companyia Joglars i que va adquirir gran popularitat amb el personatge de Mercedes a la sèrie [Plats bruts], ha mort aquest matí de dissabte a l'edat de 61 anys. La notícia s'ha sabut per la pròpia companyia Joglars, que han publicat aquest missatge al Twitter:
["Avui ens ha deixat la nostra amiga Montse Pérez, una Joglars fins a la medul•la. Gràcies per el teu sentit de l'humor que ens ha acompanyat fins al final".]

Nascuda a Barcelona el 28 d'octubre de 1956, l'actriu es va formar durant els seus primers anys en companyies de teatre com Els Joglars o Dagoll Dagom. Tot i que els seus primers anys van estar vinculats al teatre, Montse Pérez ha participat a nombroses sèries de televisió arran del seu èxit a Plats Bruts. Ha intervingut a La Riera, Oh! Europa, Kubala, Moreno i Manchón, La Mari, La sagrada família o Hospital Central. També ha participat a algunes pel•lícules com ara com Mil cretins, dirigida per Ventura Pons, o Herois, de Pau Freixas, i a la tele-movie 23-F: El día más difícil del Rey.

Altres obituaris