Elefant Terrible, de El Eje, és un espectacle basat en la realitat virtual

La Sala Àtic 22 del Teatre Tantarantana presenta la proposta Elefant Terrible, de la companyia El Eje i producció de H.I.I.I.T, totes dues companyies en residència del Tantarantana dins del projecte #ElCicló.

L’espectacle explica el viatge de Adam, un adolescent gras i de vida sedentària, a través d’un joc de realitat virtual. Aquest joc, que s’ha creat exclusivament per a ell a partir de les dades que ell té penjades a la xarxa, promet una experiència única i personalitzada. Un viatge catàrtic on descobrirà el que desitja profundament. Ell s’imagina podent canviar de rol com qui canvia de canal, podent barrejar per fi somni i realitat. Imagina que pot tenir totes les possibilitats a l’abast sense moure’s del sofà.

Elefant Terrible és un espectacle basat en la realitat virtual on abans d’entrar pots veure un petit curtmetratge amb unes ulleres de VR en 360º.  Està pensat per al públic jove i va ser creat amb l’ajuda creativa d’alumnes de batxillerat de l’institut Moisés Broggi i Barri Besós.

Es podrà veure fins al 3 de febrer.

En aquest enllaç podeu conèixer personalment l’elefant terrible

Genèric saT! 18-19

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here