El teatre familiar de Catalunya compta un any més amb presència a FETEN, la Feria Europea de Artes Escénicas para Niños y Niñas. Un total de 20 companyies catalanes participaran a la 28a edició de la fira, que tindrà lloc a la ciutat asturiana de Gijón entre el 17 i el 22 de febrer.
Els espectacles de les companyies i artistes catalans que participaran a la fira són: Tri-Circus (Anna Confetti); Baila el Bosque (Cal Teatre); Hai, La Pescadora de sueños (Cia. Giramagic); Un Cuento de Estar por Casa (Cia. Minimons); Jojo (Cia. Ytuquepintas); Mi Padre es un Ogro (Companyia de Comediants La Baldufa); Bloop (Companyia Pep Bou); Pescadería Mecánica (Ferroluar); Adiós Peter Pan (Festuc Teatre); Juegos en Cuadro (GAAC); Espacio Monta Títeres (Galiot Teatre); Garabato de Juego, la Otra Vida de las Cosas (Guixot de 8); Ovvio (Kolektiv Lapso Cirk); Aphonia: Ópera Gestuale en Clave de Ha! (L’Animé Visual Theatre); Encuentracuentos (Marcel Gros); Pelo Loco (Mimaia Teatro); Xics de Xurrac (Tombs Creatius); Laika (Xirriquiteula Teatre); La Poubelle Plus Belle (Zero en Conducta) i Hippos (Zum-Zum Teatre).
A més de les 20 catalanes, la programació es complementarà amb produccions de tot l’Estat espanyol, d’Alemanya, Bèlgica, EEUU, França, Itàlia, Israel, Mèxic, Noruega, Portugal i la República Txeca. Les 86 companyies programades oferiran més de 200 representacions dels seus espectacles.
La fira Feten és una trobada de referència, oportunitat i negoci anual pels professionals, programadors i creadors del sector.
Mostra Igualada presenta la programació
Els responsables de l’organització de la Mostra Igualada presentaran a Feten la programació i les activitats professionals que tenen previstes per la propera edició. El mercat estratègic del teatre infantil i juvenil de Catalunya que s’està obrint al mercat espanyol i internacional celebra enguany la seva 30a edició. L’acte tindrà lloc el dijous 21 de febrer a les 14 hores a l’hotel Begoña de Gijón.
Genèric saT! 18-19

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here