Sota l’eslògan “Tots al Teatre”, l’Associació d’Empreses de Teatre a Catalunya, ADETCA, posa en marxa la campanya de La Mercè, com és habitual en aquestes dates. Per primera vegada, ADETCA comptarà amb el suport dels sistemes de venda d’entrades de Caixa Catalunya i La Caixa, el que ha suposat un increment en el número de sales ofertants per a aquesta edició de La Mercè 2000.

Les Sales que hi participen són: Artenbrut, Barcelona City Hall, Sala Beckett, Teatre Borràs, Club Capitol, Teatre Condal, Espai Escènic Joan Brossa, Teatre Goya, Guasch Teatre, Teatre Joventut, El Llantiol, Teatre Malic, Mercat de les Flors, Sala Muntaner, Teatre Poliorama, Teatre Principal, Jove Teatre Regina, Teatre Romea, Scenic Barcelona, Nou Tantarantana, Teatreneu, Teatre Lliure, TNC, Versus Teatre, Teatre Victòria i Villarroel Teatre.

El públic gauridà d’un 50% de descompte sobre el preu en les entrades comprades a l’estand, ubicat a la Plaça de Catalunya de Barcelona en la confluència amb el Portal de l’Àngel, obert des del 16 de setembre en horari ininterrumput entre les 10 del matí fins a les 20 hores, per a assistir a les funcions compreses entre el 18 i el 25 de setembre, ambdós inclosos.

Genèric saT! 18-19

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here