Víctor Parrado a '“El Peliculero'

El còmic Víctor Parrado ha enviat una carta al president de l’Acadèmia d’Arts i Ciències Cinematogràfiques de Hollywood, el cineasta John Bailey, oferint-se com a presentador de la propera gala dels premis Oscar que tindrà lloc el proper 24 de febrer a Los Angeles.

Víctor Parrado es postula com a mestre de cerimònies de la 91ª edició dels Oscars després de l’anunci de l’Acadèmia de que aquest any no hi haurà presentador de la gala, una situació que no ha succeït a la història dels premis des de fa trenta anys.

A la carta (que adjuntem), el còmic comenta a Bailey que “és una pena que els hagin deixat penjats, amb tot el que vostès han fet!” I, a continuació, es presenta: “El meu nom és Víctor Parrado, aka “el pel·liculero” (The Filmman), sóc còmic i estimo el cinema. De fet, estic tan obsessionat amb el cinema que sovint veig la meva vida com si fossin realment escenes d’una pel·lícula en la qual jo sóc el director, el guionista i el protagonista, però de vegades també l’antagonista o el censor .”

Per argumentar la seva candidatura, Parrado explica que, precisament, en el seu espectacle EL peliculero, actualment en cartell al Club Capitol de Barcelona, ​​convida el públic a reviure escenes mítiques del cinema a través de la seva pròpia vida. En el xou, interpreta el paper de presentador de la gala dels Oscars, de regidor i també de agraït guardonat amb el premi al Millor Actor. I afegeix: “a més, sorprenc al públic amb un número musical al més pur estil Broadway, amb un ball una mica apanyadet i un cant horrible (cal reconèixer que tampoc sóc Hugh Jackman, no ens enganyem…)”

Parrado acaba la carta aclarint que el dia 24 de febrer té l’agenda lliure i demana confirmació el més aviat possible perquè “abans de la cerimònia, hauria de trobar una Samsonite en Wallapop i apuntar-me a un curset CCC de repàs d’anglès”.

Aquí podeu veure el vídeo amb el missatge que el còmic dirigeix ​​a l’Acadèmia: https://youtu.be/Ws

I per si us agafem de sorpresa, us recordem que Victor Parrado és al Club Capitol, Sala Pepe Rubianes, amb l’espectacle El Pelicuero. Un monòlogo de cine.

Per si no va anés Hollywood, trobareu les entrades aquí

Genèric saT! 18-19

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here