La productora tarragonina Drama9 ha començat a assajar aquesta setmana al Teatre Metropol el muntatge Bruna de nit, òpera del circ celeste, que s’estrenarà al mateix teatre al mes de novembre. Bruna de nit és una òpera escrita l’any 2004 amb música de Xavier Pagès i llibret del poeta Joan Duran. Es va presentar en versió concert en el Festival d’Òpera de Butxaca de l’any 2004.

L’espectacle s’inscriu en els gèneres de l’òpera còmica i el teatre musical de petit format. Es presenta amb una ambientació pròpia del circ (escenografia, il·luminació i vestuari) i incorpora tècniques d’aquesta disciplina artística. La posada en escena és de Víctor Álvaro i la interpretació serà a càrrec dels cantants Mercè Baiget, Mireia Bonet, Andrés Moya, German de la Riva i Josep Fort, dues acròbates, la pianista Sílvia Vidal i els músics de Camerata XXI.

Aquesta serà la tercera coproducció de Drama9 amb l’Ajuntament de Tarragona després d’El camí del rierol (2003), espectacle a partir del cicle de cançons de F. Schubert Die schöne Müllerin i l’òpera barroca d’Antonio Caldara Il più bel nome (2006). La producció té el suport del Departament de Cultura de la Generalitat i la Diputació de Tarragona.

Genèric saT! 18-19

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here