Joan Gràcia (esq.), Carles Sans (centre) i Paco Mir (dreta) diuen adéu a 40 anys de Tricicle

L’últim espectacle. O, si més no, l’últim tal com coneixem el Tricicle. La veterana companyia diu adéu al frenetisme de gires i funcions per dedicar-se també al món del teatre, però des d’una altra perspectiva. I és per això que, després de 2 anys voltant per diferents ciutats, faran estada al Teatre Victòria amb HITS. Què és HITS? “És un recull del millor del millor del millor. De cada espectacle hem tret alguna cosa, hem hagut de fer tres tries per decidir-ho bé”, comenta Paco Mir. Els motius, com els que tindria Messi: “Hi ha un dia que ja no pots jugar més. El millor és fer-ho amb elegància”.

Aquest espectacle, que estarà en cartell fins al mes de febrer, està enfocat tant a públic fidel del Tricicle com a persones que els puguin descobrir justament ara, gairebé 40 anys després: “El fil conductor és el ritme de l’espectacle, és la forma d’anar amunt per acabar a dalt de tot. És riure constant i qualsevol sketch té vida per si mateix”,afirma Joan Gràcia.

I a partir d’ara, què? “Una bona idea seria fer un Tricicle femení. És una idea incipient, però si trobem tres bones pallasses, ho farem.” explica Carles Sans. Tot i així, no descarten absolutament cap escenari.

El futur dirà, però mentrestant podreu recuperar el millor d’èxits que ja formen part de diverses generacions com Sit, Garrick, Manicòmic, Slàstic, Entretrès o Bits.

Sobre HITS

HITS -acrònim d’Humor Intel·ligent Trepidant i Sorprenent- reuneix dotxe esquetxos mínimament reduïts i un ampli resum, compost de gags curtíssims, que tanca l’espectacle i deixa el públic a punt del col·lapse respiratori. Gairebé tots hi apareixen tal com es van estrenar, ja que el pas del temps -tret d’aspectes tecnològics que han obviat o variat- no els ha afectat gens ni mica.

Genèric saT! 18-19

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here