El productor de l’obra que protagonitza Raphael, Luis Ramírez, haurà d’indemnitzar amb més de 27 milions de pessetes els autors de ‘Grease’, la seva anterior producció, per l’impagament dels drets d’autor de l’obra, amb una part de la recaptació del seu últim espectacle, ‘Jekyll & Hyde’, en cartell al Nuevo Teatro Apolo de Madrid.
El Jutjat número 71 es va dirigir ahir a la direcció de la sala per fer saber a l’administració l’embargament de la taquilla de l’obra en la part corresponent a Ramírez, com a productor i director artístic de l’espectacle. L’advocat de l’acusació particular ha sol·licitat aquesta acció després que Ramírez no fes cas de la condemna de 27,7 milions a la qual es va arribar el passat 14 de juliol. Segons el lletrat, “la part de la taquilla embargada correspon a la totalitat del percentatge que el teatre proporciona diàriament a Luis Ramírez, i també als seus ingressos com a director escènic”.
Jim Jacobs, autor de ‘Grease’ amb Warren Casey, representat pels seus hereus, va demandar Ramírez després de comprovar que el musical va tenir una recaptació de 376 milions de pessetes al Teatro Lope de Vega de Madrid, del 23 de febrer al 31 de juliol del 1999. Segons la sentència condemnatòria, Ramírez és l’administrador únic de l’empresa Pigmalión Producción de Espectáculos. Ramírez, a més, és propietari del Teatro Lara de Madrid i ha produït, entre altres, el musical ‘El hombre de la mancha’ . Entre els seus projectes figura construir el teatre més gran d’Espanya, a l’antiga Estación del Norte de Madrid.

Genèric saT! 18-19

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here