Carregant Espectacles

« Tots els Espectacles

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Kingdom

7€ - 29€

L’Agrupación Señor Serrano dona una volta més al capitalisme global

SINOPSI

L’Agrupación Señor Serrano és una de les companyies més estimulants i radicalment originals de l’escena actual. D’aquí que hagin guanyat guardons com el Lleó de Plata de la Biennal de Venècia del 2015 o un Premi Ciutat de Barcelona l’any 2016. En el seu llenguatge escènic fan servir la tecnologia, tant en la seva versió més sofisticada com en la més artesanal. Combinen el vídeo, la performance, les maquetes i la música en directe, elements amb els quals creen microuniversos en cada nou espectacle. I, de fons, sempre transmeten un missatge inconformista, com el que batega a Kingdom. En aquest espectacle, l’Agrupación Señor Serrano barreja amb esperit irreverent plàtans, King Kong, consum, coreografies virils, publicitat, punk-rock, supermercats, creixement, descontrol, expansió, multinacionals, escassetat de recursos, cops d’estat, zoofília, trap i machotes morrejant-se en una festa sense fi.

Si ja coneixeu el món excepcional d’aquest col·lectiu de creadors, pareu atenció, perquè aquí trobareu una versió corregida i augmentada del seu llenguatge marca de la casa que ja ha mostrat la seva força al Grec en els seus tres espectacles anteriors Brickman Brando Bubble Boom (Grec 2013), A House in Asia (Grec 2014) o Birdie (Grec 2016).

Plàtans, consum, crisi, creixement i pèl, molt de pèl. Són alguns dels ingredients del nou espectacle d’una companyia que explora nous llenguatges escènics i que ens parla del capitalisme a partir de la figura del simi gegant més famós de la història.

 

Una producció del Grec 2018 Festival de Barcelona, Teatros del Canal, Teatre Lliure, Home Theatre Manchester, Théâtre National Wallonie-Bruxelles, Grand Theatre Groningen, La Triennale di Milano – Teatro dell’Arte, CSS Teatro Stabile di Innovazione del FVG, Teatro Stabile del Veneto – Teatro Nazionale i Romaeuropa Festival.

Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Kosmopolis – CCCB, Sala Beckett, Teatre Auditori de Granollers i Xarxa Transversal.

Amb la col·laboració del Graner, centre de creació

Agraïments especials al Festival TNT – Terrassa Noves Tendències, Arts Escèniques OlotCultura, Monty Kultuurfaktorij i La Fabrique de Théâtre.

Compra d’entrades

 

Genèric saT! 18-19

Detalls

Inici:
Febrer 12
Finalització:
Febrer 17
Cost:
7€ - 29€
Categoria:
Etiquetes de l'Esdeveniment:
Web:
https://www.teatrelliure.com/ca/programacio/tots-els-espectacles/kingdom
Durada:
0 mintus

Recinte

Montjuic/Teatre Lliure
Plaça Margarida Xirgu 1
Barcelona, Barcelona 08004 Espanya
Telèfon:
932 892 770
Web:
http://www.teatrelliure.com/ca

Organitzador

Teatre Lliure
Telèfon:
932 892 770
Correu electrònic:
info@teatrelliure.com
Web:
www.teatrelliure.com/ca