Carregant Espectacles

« Tots els Espectacles

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

My low cost revolution

12€

Un homenatge al fet de no estar sempre ‘a tope’

SINOPSI

Els agradaria ser radicals, però els faltaria coherència. Els agradaria ser conseqüents, però els faltaria vida. Un seguit de dubtes sobre la revolució seran explorades en forma de paisatges corporals, de landscapes físics, de postals políticosocials sense remitent les protagonistes han abandonat i assassinat el seu baix cost revolution.
Som unes radicals de merda. Hem intentat participar en moviments radicals, formar part d’un col·lectiu que es presti al radical, canviar el món a hòsties si calia i no hem pogut. La mena de misèria en què es troba enfonsada aquesta societat complexa, converteix la qüestió revolucionària en una constant inabandonable fins l’apocalipsi de cadascú. No és cosa d’unes hores, d’uns dies, fins i tot d’uns mesos, no, això té a veure amb l’existència, amb carregar-de paciència i lluitar a FULL. All day, all night.

Ens deshumanitzem i cosifiquem: som números per a la Seguridad Social, IP’s per Facebook, DNI’s per l’Estado, coses pels nostres veïns. Això fa que acabem navegant soles pel planeta, que ens sentim sense suport, fora de cap possible comunitat, de cap configuració de cooperació. Soles davant del perill.

Això és un homenatge al no estar sempre a tope. Una investigació sobre com podria ser la nostra revolució i quins abismes hi ha entre la teoria del carrer i la pràctica d’accionar. Hi ha gent que lluita i una altra que protesta. El natural, sense generar un artifici.

FITXA ARTÍSTICA

Creació: FAC en col·laboració amb les intèrprets Text: Francesc Cuéllar Direcció i dramatúrgia: Francesc Cuéllar

Intèrprets: Glòria Ribera, Agnès Jabbour i Nikole Portell

Espai: Sergi Cerdan Disseny d’ il·luminació: Alejandro Bordanove Vídeo:FAC 

 Fotografia cartell: Dos Puntos Fotografia Teaser: FAC Disseny gràfic original: Maria Ramon Producció: Anna Maruny

Compra d’entrades

Genèric saT! 18-19

Detalls

Inici:
21 21+02:00 Novembre 21+02:00 2018
Finalització:
7 07+02:00 Desembre 07+02:00 2018
Cost:
12€
Categories d'Esdeveniment:
,
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, , ,
Web:
http://teatrium.cat/sala-atrium/ca/2017/07/20/my-low-cost-revolution/
Durada:
60 mintus

Recinte

Sala Atrium