Josep Maria Pou, nou director artístic del Teatre Romea

El Grup Focus ens ha enviat aquest comunicat, anunciant la nova direcció artística del Teatre Romea, càrrec desocupat després del decés de Carles Canut.

COMUNICAT

El Grup Focus anuncia el nomenament del nou director artístic del Teatre Romea: l’actor i director teatral Josep Maria Pou. Referent del panorama teatral nacional, va iniciar la seva estreta col·laboració amb l’empresa Focus l’any 2003, amb motiu de l’estrena de l’espectacle Celobert, de David Hare, precisament, al Teatre Romea (el 20 de gener d’aquell mateix any). Aquesta relació es va consolidar després d’estrenes tan importants com El rei Lear, de William Shakespeare (2004); La cabra o Qui és Sylvia?, d’Edward Albee (2005-2006), Su seguro servidor, Orson Welles, de Richard France (2008) i Sócrates, juicio y muerte de un ciudadano, de Mario Gas i Alberto Iglesias (2015-2017), representades en aquest mateix teatre.

Avui, 16 anys després i reconeguda la seva gran tasca al capdavant de la direcció artística del Teatre Goya des de l’any 2008 -que es va iniciar amb l’estrena d’Els nois d’història, d’Alan Bennett-, etapa en què ha consolidat la línia artística de l’espai i ha programat espectacles de gran èxit de crítica i públic, Pou assumeix la direcció artística del Teatre Romea.

Nota: Segons ha informat el Telenotícies de TV3, Josep Maria Pou deixarà el càrrec de Director Artístic del Teatre Goya en passar al Romae. Estem, doncs, a l’espera del nomenament del nou director del Goya. Tots dos teatres estan gestionats per Focus.

Genèric saT! 18-19

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here