La Badabadoc Teatre

Els dies 11 i 12 de gener, La Badabadoc  ofereix activitats per a tots els públics a la seva seu, al barri de Gràcia: Musics Live, exposicions de fotografia i il·lustració, tallers per a nens i adults. Compta amb la col·laboració de l’espai també situat al carrer Quevedo, Monstera Estudi al número 12.

En aquestes jornades de portes obertes l’accés serà lliure i gratuït per a tots aquells que vulguin apropar-se a conèixer-la de primera mà. Els objectius d’aquesta edició són els de donar a conèixer al ciutadà l’existència de la sala de teatre, la seva polivalència com a espai creatiu i impulsar l’eix cultural i artístic del carrer Quevedo.

La inauguració de les jornades es realitzarà el divendres 11 de gener a les 19 hs i comptarà amb les exposicions de Jordi Barenys (il·lustrador) i dels fotògrafs Arnau Ferrerons i Abel Cerdán (Monstera Estudi). La jornada finalitzarà amb el Music Live, de Èxta6, un dels grups revelació del 2017 segons la revista Enderrock, espectacle a la gorra.

Els assistents a la jornada de dissabte, podran gaudir d’un Vermut musical a partir de les 12h amenitzat per Llluis, cantautor uruguaià que al costat de José Cacharro crearan una atmosfera acústica, espectacle a la gorra.

A la tarda es podrà gaudir d’un taller de música per a nens a càrrec de EnsamblArte, amb la importància del conte com a recurs literari i un taller d’encaix vocal a càrrec de Cercle de Veus, que proposa un acostament a la veu com a instrument. Les activitats a La Badabadoc conclouran amb el Music Live de Ricci Nostra i Quinki, una actuació musical màgica que ens acompanyarà fent-nos volar. Espectacle a la gorra.

 PROGRAMA DE LA JORNADA DE PORTES OBERTES
La Badabadoc Teatre

Divendres 11 gener 2018

19h – Inauguració.
Exposicions de Jordi Barenys, Arnau Ferrerons i Abel Cerdán
20: 30h – Music Live amb el grup Èxta6 (a la gorra)

Dissabte 12 de gener de 2018

12hs – Vermut Musical amb Llluis i José Cacharro
17hs – Taller musical infantil a càrrec de EnsamblArte
18hs – Taller vocal a càrrec de Cercle de veus
19: 30h – Music Live Ricci nostra i Quinki (a la gorra)

C / Quevedo 36
08012 Barcelona
930.245.140

Entrada lliure i gratuïta
www.labadabadoc-teatre.com

Sobre La Badabadoc

La Badabadoc és una sala de teatre situada al barri de Gràcia de Barcelona que neix a finals de 2014. Un espai de creació i una sala de teatre, centrat en les arts escèniques i audiovisuals contemporànies.

El seu objectiu és la promoció, creació, investigació i difusió de peces de teatre, dansa, música i arts visuals i audiovisuals així com de qualsevol forma d’expressió artística.

Sobre Monstera Estudi

Monstera ESTUDI, és un espai on s’ajunten un estudi fotogràfic de lloguer, on tirar endavant els teus projectes de la manera mes eficaç i còmoda.

Un espai de tallers, on la fotografia i el disseny són els protagonistes, i una zona de botiga, amb productes de dissenyador @ s locals.

Genèric saT! 18-19

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here