Interiors, escrit per Concha Milla i interpretat per Alejandro Bordanove, Sergio Matamala, Patrícia Mendoza i Concha Milla.

Del 13 de febrer al 3 de març s’instal·la a la Sala Atrium l’espectacle Interiors, escrit per Concha Milla i interpretat per Alejandro Bordanove, Sergio Matamala, Patrícia Mendoza i Concha Milla. Es va estrenar recentment a La Gleva Teatre i és el segon espectacle de l’autora.

Com el primer, se centra en les relacions de la parella però d’una altra manera: “És un tema que m’interessa perquè reflexionar sobre la parella és una manera d’enfrontar-te a tu mateix”, explica la Concha. Reflexiona sobre els diferents tipus de parella, què amaguen o què s’amaguen, si la parella que tenim és la que volem i si la vida que vivim és la que volem viure… “Parteix de la pel•lícula Interiors, de Woody Allen, però no en la forma ni la sinopsi sinó en l’esperit. M’agrada molt l’Allen dels 70 i 80.”

L’ARGUMENT 
Dues parelles es troben en un poblet i van a sopar. “Però en realitat veurem tres parelles, perquè dues persones són exparella i les relacions entre ells són molt diferents. És un sopar on tots hauran de prendre la decisió de on volen anar a la vida, perquè la trobada els ha fet trontollar el seu present.” 

La Sara i l’Hugo són una parella estable i madura des de fa més de dos anys. Però tots dos han tingut relacions anteriors que els han deixat tocats i han decidit viure una vida tranquil•la, pausada i basada en la comunicació. L’altra parella, l’Àgata i el Simó, es porten 20 anys i fa poc que van junts. Són vitals, frescos i feliços. Però passa que l’Àgata havia estat parella de l’Hugo i no van acabar bé. S’havien conegut molt joves i van evolucionar junts. Fins que en un moment donat van emprendre camins diferents.

Patrícia Mendoza, intèrpret i a la vegada directora artística de l’Atrium, explica que “és una obra on els actors tenim molt de pes. No hi ha gaire escenografia, no té una posada en escena espectacular… Exigeix un treball minuciós dels personatges que ja venen carregats amb una motxilla i són complicats. I a més, els passa moltes coses a escena!” En definitiva “Intentem fer un treball honest, senzill però no simple. L’interior del títol es refereix a l’interior de les persones. Com deia Rodoreda Les coses importants son les que no ho semblen”, conclou Milla.

Genèric saT! 18-19

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here