Dels anys cinquanta fins als setanta, ‘Memory’ repassa en dues hores la història dels grans musicals americans, tant de Hollywood com de Broadway.
És doncs, un musical de musicals, una idea arriscada per Madrid però que fa temps que va tenir èxit a Barcelona, amb dos espectacles de mateix títol, ‘Memory’, posats en escena pel duet Ricard Reguant-Àngels Gonyalons.
L’espectacle madrileny, però, res té a veure amb aquells primers recitals: cap dels dos artistes catalans té res a veure amb aquesta producció. El recorregut per la història del musical, a més, aquesta vegada cobra sentit argumental a través de les fantasies de Raquel Cohen (Mamen García), dependenta d’uns grans magatzems que, somniant desperta, veu aparèixer els protagonistes de ‘Cantant sota la pluja’, ‘El violinista a la teulada’, ‘Cabaret’, ‘Les misérables’… i així fins arribar a 15 obres emblemàtiques del gènere.
El to general és lleuger, gairebé de comèdia encara que inclou algun tros dramàtic. En el repartiment destaquen Pedro Ruy Blas i Gemma Castaño a més d’actors que van participar a les produccions en castellà de ‘Los miserables’ i ‘El hombre de la Mancha’.

Genèric saT! 18-19

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here