Cartell del concert 'Museu Obeses' al TNC

El pròxim dissabte 8 d’octubre, a les 20 h, la Sala Gran del Teatre Nacional de Catalunya acull el concert de final de gira d’Obeses, Museu Obeses. El concert es presenta com una experiència irrepetible en la qual el TNC es convertirà en un gran museu on el públic es podrà endinsar, més en primera persona que mai, en el riquíssim univers que envolta el grup i les seves cançons.

Els espectadors estan convidats a venir a partir de les 18 h ja que, als jardins del Teatre, podran conviure amb els diferents personatges creats pel mateix grup, com ara l’Home del Bigoti Gegant, la Benplantada, i moltes altres sorpreses més.

El concert arriba després que Obeses hagi girat durant més d’un any i mig per les terres de parla catalana. Aquest grup musical compta amb els guardons següents: Premi Enderrock a millor artista del 2015, Premi ràdio4 al millor disc del 2015 i Premi Altaveu 2016.

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Concert Museu Obeses:
Dia: dissabte 8 d’octubre
Hora:
– 18 h, als jardins del TNC: el públic podrà gaudir d’un museu vivent on contemplarà i interactuarà amb els múltiples personatges que apareixen en les cançons d’Obeses.
– 20 h, a la Sala Gran del TNC: concert.

Genèric saT! 18-19

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here