L’èxit de públic que va aconseguir l’obra de Pez en Raya durant el mes d’agost ha animat al Versus Teatre a tornar a programar-la. L’estrena (o la reestrena) és el dia 11 d’octubre i el muntatge estarà en cartell fins el 26 de novembre.
A ‘Tápate, un crimen inocente’, Cristina Medina i Joan Estrader protagonitzen una història de molts personatges, basada en el llenguatge del clown, en què fan un humor “absurd i intel.ligent”. L’estructura de l’obra no parteix d’esquetxos, sinó d’un argument concret per tal d’allunyar-se del tòpic pallasso que tothom té al cap.
Aquest és el tercer espectacle de Pez en Raya i el que més temps fa que es representa. L’ha dirigit el català David Sant i el va preparar fa una mica més d’un any a Londres, ciutat on treballa. Sant ha dirigit Goosi nitchts , que ara es representa al West End londinenc.
Pez en Raya viatjarà aquesta primavera a Londres, on representarà l’obra que avui torna al Versus. Allà, i una vegada més amb David Sant com a director, es començarà a preparar un nou espectacle. “Partirem d’una idea i el construirem a través dels assajos”, tal com assenyala l’actriu.

Genèric saT! 18-19

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here