La revista digital d’arts escèniques Teatralnet presenta en la propera edició del Grec un concert dedicat als musicals d’Albert Guinovart, juntament amb la Banda Municipal de Barcelona i en coproducció amb el Festival. El director del certamen, Ramon Simó, ha presentat avui la proposta, la primera pel que fa al teatre musical en la seva etapa.

Sota el títol Nit de musicals el programa inclourà temes d’espectacles tan populars com Mar i Cel, Flor de Nit o el més recent La Vampira del Raval, a més d’altres històrics com Desconcerto Grosso, Gaudí, Paradís i fins i tot l’inèdit Crim i Càstig, a partir de l’adaptació que Sergi Belbel va fer de la novel·la de Tolstoi.

Amb el propi Guinovart al piano i a la direcció musical, els intèrprets Daniel Anglès, Ivan Labanda, Mone Teruel, Elena Gadel, Toni Viñals, Xavier Fernández, Nina i el grup vocal Deudeveu interpretaran en una nit única, la del 13 de juliol, els temes que el compositor haurà arranjat especialment per a l’ocasió. La direcció escènica anirà a càrrec de David Pintó.

Es tracta aquesta de la segona incursió de Teatralnet en la producció escènica després del Flor de Nit en concert que es va realitzar al febrer del 2011 al Teatre Condal amb la col·laboració de la Fundació Romea.

Genèric saT! 18-19

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here